URGENT

Bona participació tot i la pluja a la festa solidària del Ceip Mas Prats.

Compartiu aquesta història

Dissabte a la tarda tal i com estava previst es va celebrar la segona festa solidària organitzada per l’AMPA del Ceip Mas Prats de PLF. La tarda va començar amb una actuació de pallasos, que per culpa de la pluja es va haver de celebrar a l’interior del centre escolar. El mal temps però va donar una treva al vespre i la botifarrada popular es va poder celebrar a l’exterior amb l’afluència d’unes 150 persones, tal i com explica Vicky Arnitges, presidenta de l’Ampa del Ceip Mas Prats:

Tots els diners recollits en aquesta jornada solidària es destinaran a projectes humanitaris a través de la ONG Pallassos sense frontera, qui gestionarà els diners en algun dels projectes que preparen per aquests estiu, tal i com explica Arniges, que explica que als diners recollits aquest dissabte s’hi han de sumar 300€ recollits per St Jordi.

La recaptació final de la festa es farà pública aquesta setmana i l’organització ja treballa de cara a la 3a festa solidària de l’Ampa, que es celebrarà el proper curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics