URGENT

El sobrant de les obres del clavegueram de Ciutat Jardí s’utilitzarà per millorar la pavimentació de la urbanització.

Compartiu aquesta història

Les obres del clavegueram de la urbanització de Ciutat Jardí han entrat a la part final de la seva realització i divendres en l’últim ple de l’Ajuntament es va aprovar la modificació pressupostària del projecte per tal de fer que el sobrant del pressupost inicial previst es dediqui a l’asfaltat dels carrers de la urbanització.

El pressupost inicial de l’obra era de 3 milions i mig d’€, però finalment es va concedir l’obra per un valor de 2 milions i mig, és a dir un 25% més barat del previst. D’aquests 25 %, més d’un 14 s’ha dedicat a cobrir els imprevistos de l’obra i per la pròpia desviació pressupostària, mentre que el 10% restant està previst que s’inverteixi en reparar l’asfalt danyat per les obres de construcció del clavegueram de la urbanització, una de les obres més importants dutes a terme a la zona.

En la sessió plenària també es va donar compte que la depuradora, on es tractarà les aigües brutes de la urbanització, es començarà a fer aquests mes de juny i que té una durada d’uns 4 mesos. Fins llavors encara no es podrà utilitzar les noves clavegueres de Ciutat Jardí.

El consistori aplicarà mà dura en aquells veïns que es connectin abans d’hora a les clavegueres, tal i com va explicar l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, qui assegura que ja hi ha hagut casos de veïns que s’han connectat sense permís abocant aigües brutes a les canonades que no van enlloc encara.

l’alcalde també va assegurar que Sta. Susanna encara no ha pagat la seva part de l’obra, i que a més hi ha una sèrie de conflictes amb la població veïna en referència al cost de les obres en el seu territori.

El que a PLF és una parcel•la, en la que s’ha de fer una connexió a Sta. Susanna, s’ha dividit en dos parcel•les, en les que s’ha de fer dues connexions amb un preu igual pel que a PLF es fa 1 connexió. És per això que els dos alcaldes es reuniran properament per mirar de solucionar alguns d’aquests aspectes referents al clavegueram de Ciutat Jardí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics