URGENT

Els treballadors de Henkel de Malgrat demanen a l’empresa que recapaciti la seva intenció de traslladar-se a Montornés del Vallès.

Compartiu aquesta història

En una carta adreçada als responsables de l’empresa alemanya, el comité d’empresa de Henkel de Malgrat asseguren que la notícia del trasllat de la producció que actualment es fa a Malgrat fins a la planta de Montornés del Vallès, els ha causat sorpresa, tristesa i indignació.

Lamenten que l’anunci no es faci per motius de dificultat econòmica sinó per millorar el rendiment de la companyia aprofitant sinergies a la planta vallesana. Asseguren que les 100 famílies dels treballadors es veuran afectades en la conciliació de la seva vida laboral i la personal si finalment s’han de desplaçar a diari a Montornés del Vallés, un viatge que els alterarà la seva qualitat de vida.

Destaquen que la marxa de Henkel de Malgrat ocasionarà un considerable empobriment del municipi de Malgrat i del seu entorn, ja que tindrà un gran impacte el trasllat.

En l’escrit enviat a principis de mes als responsables alemanys de Henkel, el comitè d’empresa i els sindicats manifesten el seu refús a la decisió i demanen que es recapaciti en la intenció de traslladar-se, atenent també que la companyia és coneguda com una empresa socialment compromesa i responsable, i que aquest tancament no respon a aquestes directrius de la companyia, quan segons la missiva, els beneficis de Henkel el 2007 han estat de 941 milions d’€ nets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics