URGENT

Un programa d’esports i un de viatges principals novetats de la nova programació de RP.

Compartiu aquesta història

Amb la tardor arriba la nova programació tardor hivern d’aquesta emissora. Entre les novetats en l’apartat de programes destaquen un nou espai destinat a viatges i escapades de cap de setmana, presentat per Marc Feixa i que començarà la propera setmana.

També destacable el nou espai destinat a resumir l’activitat esportiva dels equips palafollenc. PLF en joc, que és el nom del programa presentat per Jordi Sanchon i que repassarà l’agenda esportiva i els resultats de la jornada dels principals equips locals.

 Amb la nova programació també destaquen l’ampliació dels informatius, que avui comencen i que amplien presència en antena. Així a banda dels butlletins horaris i dels informatius del migdia, que ja es feien fins ara, l’oferta informativa s’ampliarà amb un informatiu edició nit a les 9 del vespre i un altre a primera hora del matí a les 9 amb la informació de servei, com ara el temps el trànsit i les principals informacions de PLF i comarca.

L’oferta informativa es completa amb la nostra plana web, que continuarà oferint les principals informacions relatives a l’actualitat municipal així com tota la informació d’aquesta emissora.

Pel que fa a la resta de programes es mantenen la majoria dels que ja podien escoltar la passada temporada de tardor – hivern. La nova programació de RP s’anirà incorporan paulativament i no serà fins a principis d’octubre que s’haurà desplegat completament

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics