URGENT

Queden sense vendre 20 dels 32 nous pisos de protecció oficial de PLF.

Compartiu aquesta història

La crisi econòmica i financera han fet més difícil del que era habitual poder vendre els pisos de protecció oficial que s’estan construint al nostre municipi.

El mes d’agost es van sortejar els 32 pisos de protecció oficial de venda a preu concertat, que s’estan construint al costat de la biblioteca municipal. El sorteig servia per adjudicar els 32 pisos entre la setentena de persones que optaven a l’adjudicació, mentre que la resta quedaria com a reserva. Després d’un mes del sorteig totes les persones admeses al concurs, tant adjudicatàries com reserves, han tingut opció a comprar un pis de protecció. Un cop aquesta setentena de persones han tingut l’opció de compra, han quedat sense vendre 20 dels 32 pisos. La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera, explica que el motiu principal d’aquesta situació és que els bancs són molt més primmirats a l’hora d’aprovar hipoteques, i que per això molts dels possibles compradors i adjudicataris han hagut de renunciar al seu pis.

A partir d’ara l’Ajuntament es replantejarà part de les bases per poder tornar a fer una nova adjudicació d’aquests pisos que de moment no s’han venut. Es retocarà els requisits econòmics i també el mínim d’anys empadronat a PLF, com explica la mateixa Aguera.

Els pisos, d’entre 64 i 90 m2, tenen un cost d’entre 151 mil i els 200 mil€, i tots els pisos inclouen un aparcament i un traster. La data d’entrega dels pisos es preveu per d’aquí a un any aproximadament, data en la que s’haurà de formalitzar la hipoteca, amb un import màxim del 80% del preu total, mentre que el 20% restant s’haurà de pagar en aquests proper any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics