URGENT

Amb el rerafons de la polèmica dels aparcaments s’inaugura diumenge el nou casal de la Dona a Can Florenci.

Compartiu aquesta història

Després d’anys de rehabilitació, la masia Can Florenci, al carrer Sindicat de PLF, s’inaugurarà com a nova seu del casal de la dona del nostre municipi.

El projecte de rehabilitació de la masia ha anat a càrrec d’un taller ocupacional integrat per dones. A partir de dilluns el casal de la dona, amb més de 300 sòcies, començarà els seus cursos i activitats a les noves instal·lacions. La presidenta del casal de la Dona del nostre municipi, Marga Monés considera les noves dependències com un premi i espera que siguin les definitives, després que l’entitat hagi estat en diferents instal·lacions.

La masia de Can Florenci, de dues plantes, compta amb una cafeteria que serveix cafè d’una cooperativa de dones de la selva de Xiapes a Mèxic, un espai destinat a la lectura, un gimnàs on fer les activitats físiques i diferents aules i sales on fer reunions i altres tallers, tal i com ja va mostrar en primícia aquesta emissora fa uns mesos.

La inauguració es farà aquests diumenge a la tarda, a partir de les 7, amb actuacions musicals i parlaments. Les actuacions musicals rememoraran els millors moments del pregó de Festa Major dedicat al Fantasma de l’Opera, amb noves cançons i balls.

El casal de la dona de PLF estrenarà el nou casal amb la seva habitual oferta de cursos i tallers, mentre s’estudia nous projectes com explica la pròpia presidenta, Marga Monés.

L’entitat també ha posat en marxa una plana web amb tota la informació sobre cursos, matrícules i horaris. La podeu visitar a palafollsdona.es

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics