L’aparcament de bicicletes en forma de dona es recol.loca a la plaça de l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal i com ja va avançar l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, a aquesta emissora, el polèmic aparcament amb forma de dona, que s’havia col·locat a l’entrada de Can Florenci, finalment ha estat retirat aquests matí i ha estat substituït per un aparcament de bicicletes convencional, com els que hi ha en d’altres  edificis municipals.

L’aparcament amb formes femenines, però ja ha estat recol.locat al costat de la casa consistorial, a la plaça major del nostre municipi, on ja quedat instal.lat aquests migdia.

La polèmica, de la qual s’ha fet ressó molts mitjans de comunicació, va començar amb la denúncia feta per Esquerra de PLF que acusava a l’alcalde, Valentí Agustí, de provocar instal.lant aquests aparcaments, que els republicans consideren sexistes i vexatori per a les dones, al entendre que simula una dona de genolls en una posició amb connotacions sexuals.

Per la seva banda l’alcalde de PLF, va assegurar que es pot debatre sobre la seva funcionalitat i de si agrada o no, però que buscar intencionalitats sexuals estava fora de lloc.

La direcció del casal de la dona va demanar la retirada de l’aparcament per carta, al no voler alimentar la polèmica, una retirada que s’ha fet afectiva avui, amb la seva substitució per un nou aparcament de bicicletes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics