Inditex necessitarà uns 300 treballadors d’aquí a un any a PLF, per arribar als 700 en uns 5 anys, segons l’Ajuntament.

La passada setmana responsables de l’Ajuntament de PLF, i de l’empresa Inditex, juntament amb Antoni Soy, Secretari d’Indústria i Empresa de la Generalitat, van fer una visita a les obres que l’empresa gallega està diuent a terme a PLF, on està construint un centre logístic.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que l’empresa preveu necessitar d’entrada uns 300 treballadors a la seva nova planta palafollenca, una xifra però que Agustí ha assegurat que s’anirà ampliant fins arribar a les 700 persones en un termini aproximat de 5 anys.

Segons l’alcalde de PLF s’intentarà que el màxim nombre de treballadors puguin ser seleccionats des de la borsa de treball del Punt Laboral de PLF, sense perjudici d’altres municipis, ja que l’empresa té llibertat per poder contractar als operaris que desitgi.

Tot i això, s’intentarà que hi treballin el màxim de palafollencs possible.
Ho explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Segons Agustí, l’empresa podria tancar el perímetre a principis del proper any i podria començar la seva activitat la propera tardor.

Inditex està construint una impressionant planta de 90 mil m2 destinada a la logística, destinada bàsicament a la seva marca juvenil Bershka.

A sols 100 metres de la planta palafollenca, l’empresa gallega té una nova nau, en terme municipal de Tordera en la que hi ha diferents departaments d’altres marques de la multinacional, com Massimo Dutti o Oysho.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics