URGENT

L’escriptora italiana Mariolina Venezia protagonitza demà un nou tast de lletres.

Compartiu aquesta història

Demà dimecres a les 20 h, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acollirà la xerrada col·loqui a càrrec de la escriptora italiana, Mariolina Venezia.

Venezia, és l’autora de la novel·la “Fa mil anys que sóc aquí”, una obra que no ha parat de rebre bones crítiques i ja ha estat traduïda a vuit idiomes, entre ells el català i el castellà.

Mariolina Venezia s’ha convertit en poc temps en un dels fenòmens literaris del darrers anys. Premi Campiello 2007 i Premi Llibreter de Narrativa 2007, la seva primera novel·la,”Fa mil anys que sóc aquí”, ha esta titllada per la crítica com una de les novel·les més importants dels darrers anys, arribant a ser comparada amb el clàssic “Cent anys de soledat” de García Marquez.

A “Fa mil anys que sóc aquí”, Venezia relata la història de la família Falcone del sud d’Itàlia, excusa que li serveix per recórrer els 130 anys que van des de la unificació d’Itàlia a la caiguda del mur de Berlín, tractant temes que van des de la misèria, a la lluita per la supervivència o l’emigració, etc.

Mariolina Venezia parlarà de l’argument de la seva novel·la i els reconeixements rebuts en el tercer “Tast de lletres” organitzat per la revista RIP, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, l’Institut de Cultura d’Itàlia i el suport d’Edicions La Campana.
La cita demà a les 8 del vespre a la biblioteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics