URGENT

El PP de PLF espera que ERC continuï criticant l’emplaçament de l’aparcament per a bicicletes.

Compartiu aquesta història

El dirigent local dels populars, Óscar Bermán, es pregunta a la seva plana web si els aparcaments per a bicis amb forma de dona han deixat de ser ofensius pel simple fet de canviar-los d’ubicació. És per això que espera que la formació política que va denunciar el fet sexista de col.locar l’aparcament de bicis a les portes del casal de la dona, continuï reclamant la improcedència de l’aparcament en qualsevol de les seves ubicacions.

Recordem que després de la polèmica suscitada amb els aparcaments per a bicicletes amb formes femenines instal.lats al casal de la dona, el consistori els va retirar i instal.lar al costat de la casa consistorial.
Bermán també assegura que el govern local, CiU i PSC, es gasta els pocs diners que, segons ell, queden a les arques municipals en fer disbarats esperpèntics en referència als aparcaments.

Bermán també carrega contra l’alcalde de PLF hi assegura que Valentí Agustí, només busca protagonisme amb la seva manera particular de veure l’art plàstic. El popular assegura que el govern local es riu dels ciutadans per deixar de banda les obres pendents al municipi com les d’ampliació del casal de l’avi del barri de Sant Lluís, que fa un any i mig que van començar i encara no han finalitzat.

En el seu escrit també critica la comparació que l’alcalde de PLF fa a la revista local RIP, entre el Palauet i el Duomo de Florència. Bermán assegura que el Palauet és lamentable i impresentable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics