ERC de Malgrat proposa un concurs d’artesania per trobar els productes típics de la població

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La secció local dels republicans a Malgrat proposarà en el proper ple de dijous la creació d’un concurs per tal de trobar productes que representin la identitat malgratenca a l’estil de les mongetes de Sta Pau, o la ceràmica de Breda.

Amb el concurs pretenen elaborar una llista d’articles, productes i peces artesanals vinculats a Malgrat de Mar. Al mateix temps, la formació considera que cal donar un impuls i fomentar els productes artesans ja existents, com la mongeta del ganxet i les puntes de coixí.

Esquerra demana també que Malgrat de Mar s’adhereixi a la marca “Empremtes de Catalunya” .

La portaveu del grup, Teresa Verdaguer, assegura que cal tenir en compte que Malgrat és una Destinació de Turisme Familiar i que cada any visiten la població milers de persones, i que per tant disposar de material artesanal o productes típics del poble podria ajudar a millorar la promoció de la vila.
La proposta arribarà aquests dijous a la sessió plenària ordinària corresponent al mes d’octubre i que tindrà 14 punts a l’ordre del dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics