URGENT

Campoy recorre al PSC per tirar endavant les obres de canalització de la riera de Malgrat

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat de Mar ha explicat els motius que l’han dut a publicar una carta a un diari dirigida a Manuel Hernández director de l’ACA, en la que dubta de la seva capacitat de dirigir aquesta administració.

En una entrevista al diari digital Malgrat Confidencial, Campoy assegura que ha publicat la carta en un diari, per tal d’evitar tergiversacions i per fer públic el seu malestar. Assegura no tenir por de rebre reprimendes d’altres institucions i no entén perquè l’oposició a Malgrat ha posat el crit al cel per la carta, i recorda que la carta va dirigida a Manuel Hernandez i no pas cap a l’oposició.

L’alcaldessa de Malgrat li recorda a l’oposició que no cal demanar permís al plenari per fer una carta com alcaldessa de Malgrat. Al mateix temps assegura que si la carta l’hagués escrit en nom propi i no com alcaldessa, hagués dit coses més grosses i greus en les declaracions contra el dirigent de l’ACA.

Campoy ha aclarit que ha utilitzat un espai publicitari reservat per l’Ajuntament de Malgrat gràcies a un conveni anual amb el diari, i que de totes maneres si no hi hagués un espai reservat, s’hagués publicat igualment.

L’alcaldessa, acabada d’arribar del seu viatge a Oslo, on era el dia de la publicació de la carta assegura que ja ha parlat amb el PSC per tal d’accelerar tot el procés de la canalització de la riera, un cop sabut que les obres s’han de tornar a licitar.

Davant de tot plegat continua el mutisme de l’ACA i del seu director, que encara no han fet declaracions sobre les acusacions de Campoy en la carta publicada la passada setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics