URGENT

Conxita Campoy defensa en una carta a Benach i assegura que hi ha temes pendents més importants que els detalls d’un vehicle oficial.

Compartiu aquesta història

En una carta publicada avui pel diari el Punt, l’alcaldessa de Malgrat dóna suport al president del parlament català, Ernest Benach en la polèmica dels extres del seu vehicle oficial. Campoy diu que ha estat una polèmica injusta, desproporcionada i interessada. Assegura que no se li ha de donar raó a qui alimenta l’estupidesa en aquests país.

Campoy, creu que si Benach hagués estat un empleat i el repossapeus fos una mesura recomanada pel sindicat en matèria de prevenció de riscos laborals no hi hauria hagut cap problema.

L’alcaldessa retreu a Benach que potser el cotxe oficial podria haver sigut de fabricació nacional i també que hagi cedit a retirar els extres del vehicle, perquè així dóna la raó als crítics.
Campoy assegura que la gent ha de comprendre que els viatges oficials no són de plaer ni de vacances.

La dirigent del PSC a Malgrat assegura que el que fa anar malament a un país és no governar i no prendre decisions. Critica que en 20 anys encara duri el debat del cobriment de les vies del tren a la comarca, que la depuradora de l’Alt Maresme hagi trigat 10 anys en començar la seva construcció, que no es faci la MAT o que s’hagi de canviar de nom el 4t cinturó perque pugui ser aprovat.

Campoy aprofita la missiva per criticar algunes accions de govern que segons l’alcaldessa arruïnen a un país. Critica la creació de l’oficina antifrau, perquè assegura que ja hi ha mecanismes que garanteixen el bon funcionament de les administracions, critica la llei de residus i la llei de protecció d’animals.

Campoy tampoc s’està de criticar alguns socis de govern, presumiblement a Iniciativa Verds, per fer polítiques partidistes i no de govern i assegura que el que arruïna un país és deixar de fer una obra per política barata i pagar més per la reclamació de l’empresa, en referència clara a la canalització de la riera.
La carta acaba recomanant a Benach que si ho creu oportú torni a posar-se els extres al vehicle, i recorda que a l’expresident Aznar el blindatge extra del seu cotxe el va salvar d’un atemptat d’ETA.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics