URGENT

El ple de Malgrat debatrà avui la modificació de les ordenances municipals.

Compartiu aquesta història

Aquest vespre hi ha nova sessió plenària al consistori malgratenc amb 10 punts a l’ordre del dia. El més destacat es el de la modificació de les ordenances fiscals i preus públics que hauran de regir el proper exercici del 2009.

L’equip de govern, PSC i PP, s’ha mostrat hermètic i no ha volgut desvetllar quina serà la proposta que durà avui al plenari, però ja en plens anteriors s’havia donat a conèixer algunes xifres tractades en comissions i que havien alarmat a l’oposició, com per exemple la taxa d’escombraries, tot i que l’equip de govern ja va especificar llavors que eren sols especulacions.

El ple d’avui, que començarà a les 8 del vespre a la sala de plens del consistori, preveu a més modificar els vocals del consell escolar municipal i designar els membres del comitè d’avaluació del projecte de rehabilitació del barri del Castell.

La sessió ordinària d’avui inclou 2 mocions, una presentada per ICV relativa a la defensa de les finances locals davant els pressupostos generals de l’Estat. L’altra moció és presentada per ERC i demana la creació d’una comissió de seguiment del pla local de joventut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics