El ple de Malgrat debatrà avui la modificació de les ordenances municipals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre hi ha nova sessió plenària al consistori malgratenc amb 10 punts a l’ordre del dia. El més destacat es el de la modificació de les ordenances fiscals i preus públics que hauran de regir el proper exercici del 2009.

L’equip de govern, PSC i PP, s’ha mostrat hermètic i no ha volgut desvetllar quina serà la proposta que durà avui al plenari, però ja en plens anteriors s’havia donat a conèixer algunes xifres tractades en comissions i que havien alarmat a l’oposició, com per exemple la taxa d’escombraries, tot i que l’equip de govern ja va especificar llavors que eren sols especulacions.

El ple d’avui, que començarà a les 8 del vespre a la sala de plens del consistori, preveu a més modificar els vocals del consell escolar municipal i designar els membres del comitè d’avaluació del projecte de rehabilitació del barri del Castell.

La sessió ordinària d’avui inclou 2 mocions, una presentada per ICV relativa a la defensa de les finances locals davant els pressupostos generals de l’Estat. L’altra moció és presentada per ERC i demana la creació d’una comissió de seguiment del pla local de joventut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics