URGENT

PLF acull l’elecció de la Pubilleta i Hereuet del Maresme 2008

Compartiu aquesta història

L’hereuet i la pubilleta de PLF del 2007; Aleix Freixa i Laia Soler, opten aquests diumenge a convertir-se en hereuet i pubilleta del Maresme. A més jugaran a casa ja que PLF es converteix enguany en la seu de l’elecció comarcal d’aquestes figures tradicionals catalanes.Diumenge a quarts d’11 del matí es farà la trobada de tots els candidats i candidates a l’elecció davant del teatre municipal de PLF, ja que a les 11 està previst que comencin al MiD les proves per a l’elecció de la Pubilleta i Hereuet Comarcals. El jurat està format bàsicament per representants de cada municipi que participa en l’elecció. En el cas palafollenc serà la regidora de festes, Dolors Agüera. La presidenta de l’associació de Pubillatge de PLF, Paqui Muntanya, explica que hi ha 4 municipis que presenten candidats i explica en que consisteixen les proves.

Després d’aquestes proves, al voltant del migdia s’ha programat una activitat oberta a tothom; un espectacle familiar que també es farà al MiD, i que comptarà amb la presència de la resta de convidats com ara Pubilles, Hereus, Dames i Fadrins, i els acompanyants d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics