URGENT

El sènior masculí aconsegueix la segona victòria de la temporada.

Compartiu aquesta història

Per fi s’ha trencat el cicle de mals resultats que encadenaven els nois del bàsquet palafollenc. Aquests cap de setmana s’han imposat clarament al Palauet al Palahuí Vilablareix per 84 a 58. Els nois entrenats per Eloi Alargé van aconseguir la millor anotació en un partit aquesta temporada. De fet és el 2n partit que guanya el conjunt en aquesta lliga, en la que havien encadenat 4 derrotes consecutives.
Els nois, que continuen cuers amb menys partits jugats que cap altre equip, viatjaran la propera jornada a la pista del Lloret.

Les noies continuen imparables i han tornat a guanyar en pista pròpia al St Hilari, per 68 a 53. Cal remarcar que les noies arribaven a l’encontre amb l’infermeria plena de jugadores lesionades, però tot i això, el marcador favorable a les palafollenques, fan que encadenin la 6a victòria dels 7 partits jugats fins ara.

Els cadets van perdre contra el Maçanet de 18, tot i que els palafollencs van acostar-se en molts moments al marcador, finalment van caure, a l’igual que els preinfantils que van caure davant del Blanes “B” per un 87 a 52.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics