URGENT

Blanes comença a tramitar sancions per no complir amb la recollida selectiva de residus.

Compartiu aquesta història

Després de l’aprovació, fa uns mesos, de l’Ordenança Municipal de Medi Ambient que regula les sancions corresponents per no complir amb la recollida selectiva, tot just ara s’han començat a tramitar les primeres sancions. En aquest sentit, recentment s’ha aprovat, en junta de Govern, cursar quatre sancions amb imports que aniran en consonància amb la gravetat de la infracció.
La sanció més greu que ja s’ha tramitat puja a 350 euros i correspon al cas d’una persona a la qual ja s’havia advertit en diverses ocasions, i que, per no fer cas, s’ha acabat multant. A banda de no complir bé amb els horaris i els dies corresponents a la fracció orgànica i de resta, també s’ha enxampat veïns abandonant mobles i d’altres andròmines al costat dels contenidors de les escombraries.
Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics