URGENT

RP organitza el 1r concurs d’ambientació de Nadal per a negocis del nostre poble.

Compartiu aquesta història

Aquesta emissora, amb el suport de l’ACEP, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF i de la regidoria de Promoció Econòmica del nostre Ajuntament, organitza el primer concurs d’ambientació de Nadal per a comerços, locals de restauració, i negocis de venda directe al públic de PLF.

El concurs està obert a tots els negocis del poble que canviïn la seva decoració per aquestes festes i vulguin inscriure’s a la iniciativa.

Cal que els participants facin la seva inscripció gratuïta a través de la web de RP o presencialment al MiD de PLF. Un cop formalitzada aquesta participació rebran un distintiu que hauran de posar ben visible al seu negoci mentre dura el concurs.

Els establiments que participin hauran de mantenir la decoració especial del 15 de desembre al 6 de gener del 2009. Abans del dia 23 rebran la visita del jurat del concurs que puntuarà als negocis participants i el dia 23 de desembre, RP anunciarà per antena el nom del guanyador, que com a premi rebrà una campanya anual de publicitat gratuïta en aquesta emissora.

El concurs vol dinamitzar i revitalitzar el comerç local, tal i com explica la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera.

Podeu trobar més informació sobre aquest concurs a la plana web de RP, a la de l’Ajuntament de PLF i també al MiD. La inscripció dels comerços s’obrirà el proper dilluns i es tancarà el dia 10 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics