URGENT

Si toca la loteria de Nadal una immobiliària de PLF regalarà als pisos als qui hagin signat el contracte abans del sorteig.

Compartiu aquesta història

Una immobiliària de Palafolls reparteix gratuïtament dècims de la loteria de Nadal i, en cas que el número coincideixi amb la grossa, es compromet a regalar un pis a aquelles persones que formalitzin el contracte de compra de l’habitatge abans del 22 de desembre, dia del sorteig.

La immobiliaria MMC ha decidit que els clients que hagin formalitzat un contracte de compra-venda d’una promoció d’habitatges al costat de les escoles del nostre municipi, abans del 22 de desembre els hi regalaran el pis, si toca la grossa de Nadal.
Ho ha explicat el gerent de la promotora, Miguel Moreno.

Si la grossa recau en el número 78.547 la immobiliària retornarà la paga i senyal que hagi donat i el pis no li costarà ni un €.

Els habitatges que poden sortir gratis corresponen a una promoció situada a la rambla de les Ferreries, prop del centre educatiu del mateix nom. Es tracta d’una promoció de dos blocs de 17 pisos amb jardí i piscina comunitaria, dels quals 9 encara no s’han venut i que són, precisament, els que entren en aquesta promoció. Segons la promotora es tracta de pisos d’entre 55 i 75 m² i amb un valor mínim de mercat de 185.000 euros.

A banda d’aquesta oferta, la immobiliària ha fet 5.300 participacions de 3 centims d’euro amb el mateix número, el 78.547, que es reparteixen gratuïtament, i que en el cas de ser premiat amb la grossa, estaran premiades amb 450€.
Pel que a banda de regalar els pisos, també podrien repartir sort gratuitament.

MMC també per incentivar el sector a PLF, ha arribat a un acord amb una financera perquè durant els dos primers anys de compra de l’habitatge la hipoteca no vagi gaire més enllà dels 700 euros. Segons el gerent de la promotora, la crisi es nota en la manca de crèdits hipotecaris i no en les ganes de comprar dels clients.

MMC fa vint-i-cinc anys que treballa al municipi i ha estat responsable de diferents promocions tan a PLF com a les rodalies

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics