PLF comença divendres el programa d’activitats contra la Sida.

El proper dia 1 de desembre es el dia Mundial de la Lluita contra la Sida i PLF ha preparat de nou actes commemoratius i de conscienciació.

Aquests divendres es farà un concert jove al Forroll amb les formacions The Bills, Four Roses i música Hip Hop. El concert començarà a 2/4 d’11 de la nit al Forroll del barri de St. Lluís.

L’endemà dissabte es projectarà la pel·lícula “Yesterday” del director Darrell James. El film del 2004 va optar a l’Óscar com a millor pel·lícula i va ser premiada al festival de Venècia el mateix any. La pel·lícula, que parla de la Sida a Sud Àfrica es podrà veure a partir de 2/4 de 8 del vespre al teatre municipal.

El dia 1, aquesta emissora emetrà el manifest del dia Mundial Contra la Sida al migdia, just després de l’informatiu del migdia.

Segons la regidoria d’educació i joventud i la regidoria de Salut pública, que organitzen les activitats, la intenció és impulsar la tolerància cap als malalts, donar a conèixer la realitat de la malaltia a casa nostra i sobretot insistir en la necessitat de l’ús del preservatiu i la de l’educació com a eines efectives contra la Sida.

A més els titulars de les regidories que organitzen les activitats, asseguren en una carta que els actes previstos ajudaran a conèixer la realitat de la malaltia, per tal de ser més tolerant amb la Sida i que per ignorància ha estat exclosa socialment

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics