URGENT

Desapareguda una veïna de Tordera des de dimecres passat

Compartiu aquesta història

Els mossos d’esquadra busquen des de fa una setmana a una veïna de Tordera, la propietària d’una masia a peu de carretera n2 a l’entrada de Tordera.

Segons Malgrat confidencial, la dona vivia sola, era soltera, no tenia fills i des de dimecres passat està desapareguda. Va ser una veïna qui va trobar-la a faltar quan va portar-li un plat de menjar.

Es van adonar al descobrir que no era a la casa i que el cotxe estava aparcat a casa de la dona. Segons els veïns sempre anava amb cotxe per poder recollir tones i tones de deixalles i emportar-se-les cap a casa. I és que des de fa anys patia la síndrome de Diògenes.

Els veïns creuen que la desaparició de la dona podria estar relacionada amb alguna de les persones que la dona allotjava en uns pisos que tenia justs davant de la masia. Així ho relatava un veí de la desapareguda a Malgrat Confidencial.

Expliquen que ella mai hauria abandonat els seus animals per voluntat pròpia, que no acostumava a sortir a peu sola i que tenia el cap clar. De moment, la policia ja ha escorcollat la casa i ha descartat que la desapareguda hi sigui a dins. També s’ha mirat als voltants de la finca, fins i tot dins dels pous. Als hospitals de la zona tampoc en saben res.

Malgrat Confidencial

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics