“Palafolls, Passajades”, el nou llibre de PLF ja pren forma.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies s’ultimen els detalls del que serà el nou llibre editat per l’Ajuntament de PLF per regalar a la ciutadania per les festes de Nadal.

Palafolls Passajades, recopila uns 35 escrits fets per palafollencs que recorden, inventen o ressegueixen itineraris pel nostre municipi. Des de rutes fins el castell, per St Genís o cap a la platja, omplen les més de 200 pàgines que tindrà el llibre.

Algunes de les rutes són, segons ha pogut saber aquesta emissora recorreguts habituals dels palafollencs, d’altres són inventats i n’hi ha que recuperen rutes antigues ja inexistents i impossible ja de recorre, degut a l’augment de la construcció al nostre poble.

El llibre editat en blanc i negre, incorporarà un mapa del nostre municipi per poder situar les rutes i les masies de PLF.

En l’edició del llibre hi han col·laborat una 30a de palafollencs amb els seus escrits, que han fet arribar al consistori a partir de la crida feta a finals d’octubre.

“Palafolls, Passajades”, més auster que els anteriors llibres de Nadal, es presentarà el proper dia 26 de desembre en el tradicional concert de St. Esteve, al teatre municipal, i es podrà recollir a les dependències consistorials a partir del mes de gener de forma gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics