URGENT

El PP fa un sopar per celebrar el Nadal i per demostrar a CiU que el partit “no són dos”.

Compartiu aquesta història

Aquests dissabte el PP de PLF va reunir un centenar de persones en un sopar – assemblea a Mas Reixach. Els populars havien organitzat el sopar com a assemblea per tal que tots els militants i simpatitzants del partit poguessin “expressar-se”, tal i com indicava el lema del sopar.

El portaveu popular a PLF, Óscar Bermán, explica que a banda de celebrar el Nadal i fer l’assemblea, el sopar també volia demostrar a CiU de PLF que el PP local no només són dues persones. Segons Bermán, les insinuacions del líder nacionalista, Xavier Dalmau, en l’últim ple han encès els ànims dels populars.

Al sopar, que Bermán va qualificar d’èxit per la competència del futbol, hi van assistir els militants i simpatitzants del partit a PLF i diferents autoritats, com el nou president de Noves Generacions al Maresme, escollit el mateix dissabte a Malgrat, Xavi Martín, o el president del grup Popular al Parlament de Catalunya, i expresident dels populars catalans, Daniel Sirera.

Precisament el mateix Sirera assegurava que les polèmiques declaracions del president fundador del partit, Manuel Fraga, sobre els nacionalistes, es podrien entendre com inapropiades.

La passada setmana Fraga deia que per saber el pes dels nacionalistes a la política espanyola calia penjar-los d’un lloc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics