URGENT

CiU de Malgrat presenta al.legacions al pla que ha de crear 525 nous habitatges.

Compartiu aquesta història

Segons els nacionalistes, aquests pla previst a Malgrat no respecte el planejament urbanístic actual.

Ahir dilluns el grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat una sèrie d’al·legacions contra l’Àrea Residencial Estratègica (ARE), que compta amb el vis-i-plau de l’Ajuntament de la vila.

CiU considera que el govern català vol imposar un model urbanístic que no ha estat consensuat pels partits polítics de Malgrat i que de fet trenca el planejament urbanístic de Malgrat de Mar.

Segons CIU, El govern català treu al plenari de Malgrat la potestat d’ordenar el propi territori amb la implantació d’aquest projecte i deixa de banda el procés de participació ciutadana previst a la Llei d’Urbanisme.

La portaveu nacionalista a Malgrat, Neus Serra critica l’actitud que ha pres l’equip de govern local, que no ha consensuar una postura sobre l’ARE.
En la mateixa línia, el grup de CIU considera desmesurada la densitat d’habitatges plantejada que passa dels 42 al 60,5 habitatges per hectàrea i que suposarà la construcció de 525 nous habitatges sense tenir en compte la situació actual del mercat. Segons Serra, el projecte de l’ARE no ha comportat l’estudi del mercat immobiliari a Malgrat.

Pel grup municipal de CiU, l’ARE plantejat no representa cap avantatge pel municipi, i no resoldrà les necessitats locals d’habitatge assequible detectades al Pla Local d’Habitatge.

També a Pineda el PP ha presentat 6 al.legacions a l’Are de la població

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics