URGENT

El Ceip les Ferreries ha tornat a organitzar la Fira solidària de Nadal.

Compartiu aquesta història

Des de bon matí els estudiants de primària del Ceip Les Ferreries de PLF han tornat a ocupar el centre del municipi on han instal.lat la Fira Solidària de Nadal, en la que venen articles elaborats per ells mateixos i relacionats amb el Nadal.

A la Fira s’ha pogut trobar des de tions, fins a decoració per a l’arbre de Nadal, passant per collarets i guarnició nadalenca de tota mena.

Tot el que es recull d’aquesta fira, des dels seus inicis ara fa 9 anys, es destina a projectes solidaris. Enguany, i com venen fent ultimament, el que es recull anirà a diferents projectes a la població nicaragüenca de St Isidro, població que està agermanada amb PLF.

Segons el director del centre educatiu, Marià Mañé, el claustre de professors haurà de decidir entre 3 projectes a centreamerica. Mañé explcia que amb poca quantitat de diners es poden tirar endavant projectes molt interessants.

Avui qui millor s’ho han passat, són els estudiants que han ocupat el carrer Francesc Macià i la pl. Del fòrum Palatiolo, al centre del municipi.

4 estudiants; en Gerard, la Noemí , la Cristina i la Lucia, ens expliquen quins són els treballs que han fet aquestes setmanes per vendre avui i per a quina causa destinaran els diners recollits.

A més els alumnes estaven molt contents, perquè a aquesta hora ja gaudeixen de les vacances de Nadal i no tornaran a les aules fins el dia 8 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics