URGENT

7 ajuntaments de la comarca s’uneixen contra la crisi amb una xarxa de contactes professionals.

Compartiu aquesta història

Avui comença el projecte de cooperació empresarial que han impulsat els ajuntaments d’Argentona, Canet de Mar, Mongat, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Premià de Dalt i Tordera.

Es tracta de 7 trobades, una a cada poble, que han de permetre crear espais de trobada per les empreses locals d’aquests municipis, en els que es puguin establir relacions empresarials entre les companyies més properes. Aquests contacte entre empreses locals es planteja com a una oportunitat d’aprofuitar el propi teixit empresarial de cada municipi per tal de reduir costos i millorar en eficàcia.

Avui es farà la conferència inaugural del projecte, que s’anomena Getting Contacts, a l’Ateneu Caixa Laietana de Mataró. Després es realitzaran les diferents trobades a tots els municipis participants, entre el 3 i el 19 de març.

La trobada de Pineda es celebrarà el dia 5 de març i la de Tordera, que tancarà el projectes, es farà al Teatre Clavé el dia 19 de març.

Els Ajuntaments organitzadors han destacat que el projecte busca solucions eficaces i ràpides a la crisi i que beneficiïn a tot el teixit empresarial.

Les empreses que es vulguin inscriure ho poden fer a través del web (www.gettingcontacts.com) de forma gratuïta

L’organització estima que cada empresa realitzarà entre 5 i 7 entrevistes amb contactes útils a cada jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics