URGENT

19 carrosses i grans comparses al carnaval de PLF de demà

Compartiu aquesta història

Una setmana després del que és habitual, demà dissabte es celebra a PLF la rua de carnestoltes. Enguany la rua presenta fins a 19 carrosses i comparses vingudes de diferents poblacions veïnes com Pineda, Malgrat o Blanes i també, obviament, les de PLF.

Entre les comparses n’hi ha d’un gran nombre de participants que oscil.len entre la 30ª de persones i els més de 80 participants en una de les carroses.

La rua començarà a les 6 de la tarda hi recorrà tota l’avinguda Costa Brava i fins el teatre municipal on després es farà el ball de Carnestoltes, fins a la matinada. En el ball es farà entrega dels premis a la inscripció a la rua.

El carnestoltes es tornarà a repetir diumenge al barri de St Lluís, en una rua, organitzada per l’Associació de veïns del barri, que començarà a les 12 del migdia des de la Fabrica El Forroll i fins a la zona esportiva de la Figuerassa, on es farà, cap a la 1 del migdia la Festa del Caramel.

A 2/4 de 3 es farà el tradicional dinar pels socis de l’Associació de veïns del barri, també al Forroll.
Dissabte a més es farà el carnaval de l’Alt Maresme, entre les poblacions de Pineda i Calella. La rua començarà a les 8 del vespre al Poblenou i es desenvoluparà fins arribar a la fàbrica Llobet Guri de Calella on es farà el ball i el fi de festa amb l’orquestra Selvatana.
En aquests certamen hi ha fins a 15 premis per comparses, que ascil.len entre els 250 € i el primer premi valorat en 6000 €. També hi ha 4 premis per a grups.
En total la rua de l’Alt Maresme repartirà més de 14 mil € en premis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics