19 carrosses i grans comparses al carnaval de PLF de demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una setmana després del que és habitual, demà dissabte es celebra a PLF la rua de carnestoltes. Enguany la rua presenta fins a 19 carrosses i comparses vingudes de diferents poblacions veïnes com Pineda, Malgrat o Blanes i també, obviament, les de PLF.

Entre les comparses n’hi ha d’un gran nombre de participants que oscil.len entre la 30ª de persones i els més de 80 participants en una de les carroses.

La rua començarà a les 6 de la tarda hi recorrà tota l’avinguda Costa Brava i fins el teatre municipal on després es farà el ball de Carnestoltes, fins a la matinada. En el ball es farà entrega dels premis a la inscripció a la rua.

El carnestoltes es tornarà a repetir diumenge al barri de St Lluís, en una rua, organitzada per l’Associació de veïns del barri, que començarà a les 12 del migdia des de la Fabrica El Forroll i fins a la zona esportiva de la Figuerassa, on es farà, cap a la 1 del migdia la Festa del Caramel.

A 2/4 de 3 es farà el tradicional dinar pels socis de l’Associació de veïns del barri, també al Forroll.
Dissabte a més es farà el carnaval de l’Alt Maresme, entre les poblacions de Pineda i Calella. La rua començarà a les 8 del vespre al Poblenou i es desenvoluparà fins arribar a la fàbrica Llobet Guri de Calella on es farà el ball i el fi de festa amb l’orquestra Selvatana.
En aquests certamen hi ha fins a 15 premis per comparses, que ascil.len entre els 250 € i el primer premi valorat en 6000 €. També hi ha 4 premis per a grups.
En total la rua de l’Alt Maresme repartirà més de 14 mil € en premis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics