URGENT

L’Ajuntament presenta els projectes del Fons Estatal als empresaris locals.

Compartiu aquesta història

Ahir al migdia l’Ajuntament de PLF va reunir a diferents empreses locals, vinculades al món de la construcció per tal de presentar-los els projectes aprovats per l’Estat en el Fons Estatal d’Inversió Local.

Es tracta de 6 projectes pels quals el consistori rebrà 1milió 400 mil € i que estan destinats a reactivar l’economia local i alhora crear nous llocs de treball.

La regidora de Promoció econòmica, Dolors Agüera, va fer la presentació i assegura que els empresaris locals s’han mostrat interessats en els 6 projectes.

En total uns 11 empresaris locals van rebre les explicacions i ara esperen que les bases del concurs per licitar els projectes siguin publicades pel Diari Ofiacial de la Generalitat. A partir d’aquell moment les empreses podran presentar els seus projectes en un màxim de 13 dies, ja que com assegura la regidora, les obres es pretenen començar d’aquí a un mes, ja que l’execució dels 6 projectes ha d’estar finalitzada abans de finals d’any.

Els 6 projectes aprovats inclouen un centre per a joves a Sta. Maria, un casal Cívic a Ciutat Jardí, l’ampliació del local social de St. Genís, la millora d’accessibilitat a l’av. del mar, i d’accés al camp de futbol, i una pista esportiva a la Figuerassa.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics