L’Ajuntament presenta els projectes del Fons Estatal als empresaris locals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al migdia l’Ajuntament de PLF va reunir a diferents empreses locals, vinculades al món de la construcció per tal de presentar-los els projectes aprovats per l’Estat en el Fons Estatal d’Inversió Local.

Es tracta de 6 projectes pels quals el consistori rebrà 1milió 400 mil € i que estan destinats a reactivar l’economia local i alhora crear nous llocs de treball.

La regidora de Promoció econòmica, Dolors Agüera, va fer la presentació i assegura que els empresaris locals s’han mostrat interessats en els 6 projectes.

En total uns 11 empresaris locals van rebre les explicacions i ara esperen que les bases del concurs per licitar els projectes siguin publicades pel Diari Ofiacial de la Generalitat. A partir d’aquell moment les empreses podran presentar els seus projectes en un màxim de 13 dies, ja que com assegura la regidora, les obres es pretenen començar d’aquí a un mes, ja que l’execució dels 6 projectes ha d’estar finalitzada abans de finals d’any.

Els 6 projectes aprovats inclouen un centre per a joves a Sta. Maria, un casal Cívic a Ciutat Jardí, l’ampliació del local social de St. Genís, la millora d’accessibilitat a l’av. del mar, i d’accés al camp de futbol, i una pista esportiva a la Figuerassa.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics