URGENT

Esquerra de Malgrat demanarà al ple l’abolició de les curses de braus.

Compartiu aquesta història

Demà, com cada primer dijous de mes, hi ha sessió plenària a l’Ajuntament de Malgrat. Una sessió amb 10 punts a l’ordre del dia, dels quals 3 són mocions dels grups municipals del consistori. Entre elles ERC demanarà l’aprovació d’una moció que demanarà l’abolició de les curses de braus, tot donant suport a la Plataforma Prou, que recull signatures arreu del país per demanar aquesta abolició. Segons la plana web, actualment ja han recollit més de 109 mil signatures.

CiU presenta demà una moció per instar al Ministeri de Foment a buscar solucions alternatives al desdoblament de la via del tren en el tram actual entre Arenys i Blanes, com recull el pla de Rodalies de BCN.

L’altre equip d’Iniciativa també presenta una moció al plenari en defensa del tancament progressiu de les centrals nuclears.

Entre la resta de punts destaca l’aprovació definitiva del plec de condicions que regiran la concessió de la gestió del complex esportiu de Malgrat, previst construir a l’entrada del municipi, prop de l’antic escorxador. Serà una instal·lació similar als gimnasos ja existents a Pineda o Tordera.
La sessió, com és habitual començarà a les 7 de la tarda a la sala d’actes del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics