URGENT

El president del PP de BCN defensa el pacte de govern amb els socialistes de Malgrat.

Compartiu aquesta història

En una visita ahir al municipi, Toni Bosch es va entrevistar amb l’alcaldessa del municipi Conxita Campoy, i després es va reunir amb una 20 de militants i simpatitzants de la formació al municipi.

Bosch va parlar amb Campoy de les necessitats del municipi i de temes d’actualitat comarcal com ara el desdoblament de la via ferroviària entre les estacions de Blanes i Arenys.

A la sortida de la seva reunió amb l’alcaldessa, Bosch defensava el pacte de govern de Malgrat entre els populars i els socialistes, assegurant que el PP és una formació seriosa i amb voluntat de trobar solucions al problemes de la gent de Malgrat.

Bosch va assegurar que sempre hi poden haver discrepàncies dins el partit i va treure importància a la crisi viscuda a la formació popular abans de les eleccions municipals, crisi va assegurar desconèixer, ja que és president des de finals de l’any passat.
Sobre la renovació de l’executiva comarcal del PP, Bosch va assegurar que caldrà esperar al final de les eleccions europees del mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics