URGENT

L’Ajuntament de PLF vol disminuir la circulació de vehicles a la zona escolar a les hores punta.

Compartiu aquesta història

La regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de PLF, Antònia Petit, va explicar divendres al programa Assumptes Interns que el consistori palafollenc està buscant algun sistema que redueixi la circulació de vehicles a la rambla de Les Ferreries, on es troben les dues escoles de primària del municipi, a les hores punta.

Petit apunta que no seran mesures restrictives, de moment, sinó que la intenció és incentivar l’arribada a peu a la zona escolar a través per exemple de punts acumulables.

A l’entrevista a RP, Petit va explicar que el nostre municipi suprimirà el servei de transport escolar dels migdies pel seu elevat cost i l’escàs nombre d’usuaris. Ara com ara el servei del migdia s’ha de fer amb dos autocars i segons Petit els usuaris entre els dos vehicles no arriba a la dotzena.

Un altre de les novetats de cara al proper curs és que la Llar d’infants incorporarà el proper any un curs per a nadons d’entre 0 i 1 any. Segons la regidora el nou grup serà de 8 places. Això farà variar el nombre de places disponibles per a cada grup d’edat, ja que el nombre de places global del centre no es preveu ampliar.

Petit assegura que el centre conegut com annex, l’adaptació provisional que es va fer al seu dia a les antigues escoles continuarà en funcionament perque els usuaris estan contents amb el servei en aquest edifici. L’annex desapareixerà, segons la regidora, quan hi hagi la necessitat de crear una 2a llar d’infants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics