URGENT

El casal de la dona de PLF organitza una classe gratuïta de dansa oriental per a nenes.

Compartiu aquesta història

Ja fa anys que a PLF hi ha tallers de classe de balls orientals o de dansa del ventre. Les activitats es fan al casal de la dona del nostre municipi. L’entitat ha preparat per a demà dimecres una classe demostració gratuïta per a nenes de dansa oriental.

Aquesta classe s’estructurarà per tal que tot jugant s’aprengui tècniques d’aquests balls durant una hora, a partir d’un quart de 6 de la tarda. Segons Elisa Martínez, professora de dansa oriental del casal de la dona per a principiants, la intenció és introduir a les noies a aquest ball, apte per a totes les edats.

Les noies interessades han de reservar plaça amb anterioritat, ja que el màxim de participants es situa en 20.

Ja a l’octubre, les noies interessades podran continuar amb les classes regulars de dansa oriental al casal de la dona, dos dies la setmana durant una hora.

A més el casal, organitza altres activitats, bàsicament manuals i físiques dirigides a sòcies i a no sòcies, com explica la mateixa Elisa Martínez.

L’entitat, que aviat celebrarà el seu primer aniversari a la masia de Can Florenci recorda que a la seva seu social també té servei de cafeteria, zona wifi, i biblioteca oberta a tota la població.

Més informació sobre l’activitat del casal de la dona al seu web palafollsdona.es

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics