URGENT

PLF enceta aquests cap de setmana el Viu el Parc del Montnegre i el Corredor amb un concert.

Compartiu aquesta història

El nostre municipi serà l’encarregat encertar el conjunt d´activitats organitzades en els tretze municipis que engloben l’espai natural del Montnegre i el Corredor. Ho farà amb un concert que la formació musical “Maram Trio” oferirà dissabte al Molí d´en Puigvert.Aquesta formació musical està integrada per Marina Albero (al salteri), Marc Egea (a la viola de roda) i Mariona Sagarra (com a vocalista). Maram Trio és la col·laboració entre aquests tres músics on experimenten amb músiques antigues i contemporànies, la improvisació i l’electrònica. Aquesta col·laboració musical es va formar el 2006 per a 3 festivals catalans i des de llavors l’han anat reproduint en diferents escenaris.

Ja fa uns anys que PLF participa en la programació de les activitats organitzades dins el programa Viu el Parc que enguany arriba a la seva 14a edició i que té com a objectiu dinamitzar els equipaments del Parc del Montnegre i el Corredor.
Com ja comença a ser una tradició, abans del concert es podrà gaudir d´una botifarrada popular. Totes aquestes activitats són gratuïtes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics