URGENT

Mor una noia en l’accident d’un autocar que duia a estudiants holandesos a Calella.

Compartiu aquesta història

L’autocar que ha bolcat a dos quarts de set del matí a l’AP-7 a l’altura de Bàscara, a l’Alt Empordà, tenia com a destí Calella, on els joves holandesos havien de passar les seves vacances. Els equips d’emergència han hagut de treure 18 persones que havien quedat atrapades entre la ferralla, una de les quals ha mort. Es tracta d’una noia de 16 anys, segons ha confirmat l’alcalde de Bàscara.
Pel que fa a la resta, 35 han sortit il·lesos i 24 ferits de diversa consideració i traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona i a l’Hospital comarcal de Figueres.
Els 35 estudiants il·lesos han estat traslladats a Calella, ciutat de destí dels estudiants, on han arribat finalment a tres quarts d’onze del matí custodiat pels Mossos d’Esquadra i per dues ambulàncies del SEM.
A l’hotel on s’allotjaran, l’ HTop Calella Palace, els estudiants rebran suport psicològic.

La web del col.legi, que ha suspés les classes, informa que dos dels ferits estan greus i que s’està estudiant com fer tornar cap a Holanda als estudiants supervivents de l’accident.

Mitjans holandesos afirmen que la causa de l’accident seria un animal atravessant l’autopista , però de moment es desconeixen les causes reals de l’accident, tot i que fonts de la delegació del govern a Girona apunten a una velocitat inadequada. Tampoc es sap per que el bus ha agafat aquesta sortida empordanesa de l’autopista . Una dotzena de dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets, a peu de l’AP7.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics