URGENT

Els pressupostos de la Generalitat pel 2010 preveuen 103 milions d’€ al Maresme, d’aquests més de 6 per a PLF.

Compartiu aquesta història

El nostre municipi té una inversió prevista de poc més de 6 milions d’€, destinats a la construcció del nou IES de PLF. Aquesta és l’única inversió prevista en el pressupost per al nostre municipi, i per tan el nou Cap de Salut no està previst encara pel proper any.

En total, a la comarca, es preveuen més de 103 milions d’euros d’inversió de la Generalitat durant el 2010.
Es tracta del pressupost més alt dels últims anys amb especial incidència en projectes medioambientals, concretament a la canalització i urbanització de rieres i al sanejament de les aigües residuals. A aquest àmbit s’hi invertiran prop de 60 milions d’euros, entre ells gairebé un milió per a la canalització de la riera de Malgrat de Mar al seu pas pel tram de Can Feliciano.

En segon lloc, pel que fa a diners invertits, hi ha els equipaments educatius. A banda de l’IES de PLF es preveuen un altre institut i diferents escoles de primària. En l’àmbit de la salut, amb 8 milions d’€ és el tercer en importància d’inversió, que preveu, entre d’altres el CAP de Tordera.
Per a l’aplicació de la llei de dependència es destinaran uns 700 mil €.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics