URGENT

“Els Palauets” les postres típiques de PLF.

Compartiu aquesta història

El nostre municipi presentarà aquest divendres, en el marc de les Jornades Gastronòmiques de PLF, els Palauets. Es tracta d’unes postres que emulen la silueta del pavelló esportiu de PLF, dissenyat per Arata Isosaki.

A l’igual que Montserrat té el Mató, a Cardedeu tenen els Borregos i a Agramunt tenen el torró, els Palauets, elaborats per la Pastisseria St. Jordi de PLF, pretenen esdevenir les postres típiques de la nostra població. La idea neix de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de PLF que cercava un producte característic per al nostre municipi. Ho explica PLF Joan Perpinyà, el pastisser creador d’aquests postres palafollenc.

Els Palauets són petites pastes de full, farcides de trufa, crema o nata i amb 3 presentacions diferents que faran les delícies dels més llaminers. Les tres presentacions possibles les explica el mateix Perpinyà, qui a més assegura que es buscarà nous formats pels Palauets.

Els Palauets seran les postres que es servirà a les Jornades Gastronòmiques de PLF d’aquest divendres i a partir de llavors es podran trobar a la pastisseria normalment o per encàrrec, al preu de 20€ el quilo.
A la fotografia, Els Palauets

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics