URGENT

Els comerços de Malgrat poden obrir tot l’any excepte 4 dies.

Compartiu aquesta història

La direcció general de Comerç de la Generalitat ha autoritzat de nou que Malgrat sigui municipi turístic tot l’any.
D’aquesta manera, a partir d’ara els comerços malgratencs poden obrir tot l’any de 7 del matí i fins les 11 de la nit.
Tot i aquesta llibertat, hi ha 4 dies al calendari que els establiments hauran de tancar portes. Són els dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre. A més, es recomana tancar els dies de festa local: 16 d’agost, Sant Roc, i 7 de desembre, Sant Nicolau.
Els comerços locals podran tancar abans els dies 24 i 31 de desembre.

El canvi no afectarà als comerços del centre de la vila que continuaran tancat, en la seva majoria els diumenges i dies festius. Ho explica Carles Jiménez, president de l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre.

Malgrat ja era anteriorment municipi turístic tot l’any amb llibertat d’horaris, però el 2006 ho va limitar a 6 mesos. Ara, de nou torna a ser-ho tot l’any a petició dels comerciants de la zona turística del Passeig Marítim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics