URGENT

El president de la SERHS demana perdó al PP per haver dit que s’hauria “de matar” a tots els populars.

Compartiu aquesta història

Ramon Bagó, el president del Grup Serhs de Pineda, el primer grup turístic català, va demanar ahir disculpes públiques als principals dirigents del PP català després que en un acte celebrat a Calella digués que s’hauria de «matar» a tots els populars.

Fonts del grup van explicar que Bagó s’havia posat en contacte tant amb la presidenta popular, Alícia Sánchez Camacho, com amb el president del grup municipal de l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz per tancar l’episodi provocat pel que el propi Bagó ha considerat com «unes paraules desafortunades».

Segons el Grup Serhs, la frase del seu president havia estat «treta de context», fet que havia provocat airades reaccions de diferents membres de la formació.
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho havia qualificat la declaració de Ramon Bagó d’intolerable, tan si es feia en to de broma o no, i va exigir un retractament públic. En el mateix ordre es va manifestar Alberto Fernández Díaz que havia reclamat a l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu en qualitat de president del consell general de Fira de Barcelona la dimissió de Ramon Bagó com a president del Saló Internacional de Turisme de Barcelona. Fernández Díaz va considerar que no podia continuar en aquest càrrec, ni, segons el dirigent popular, en cap altre de vinculat a Fira de Barcelona arrel de les seves declaracions fetes en l’acte de Calella.

Bagó, és a més exalcalde de Calella.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics