URGENT

Policia i botiguers han de fer equip contra els delinqüents.

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre es va fer a PLF una nova Xerrada del comerç segur. A la trobada hi van participar una 20a de comerciants locals que van escoltar amb atenció els consells de seguretat dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

La trobada pretenia aprofundir sobre els mecanismes de seguretat en els negocis, com les alarmes, els dispositius antirobatori o la circulació de bitllets falsos.
En aquest sentit, Marc Sandrós, caporal de proximitat de la policia autonòmica, enumera quins són els elements de seguretat a tenir en compte. L’agent explica que cal que la societat i els cossos de seguretat treballin plegats per eradicar els robatoris, i que en cap cas la xerrada d’ahir respon a una situació d’alarma, sinó de prevenció.

Per la seva banda, els botiguers van mostrar-se molt interessats en els consells de seguretat. Van explicar les seves experiències amb els intents d’estafes i robatoris, i van explicar que des de fa un temps circulen bitllets falsos sobretot de 20€.

El president de l’ACEP, Francesc Tresserres explica que la nostra zona és molt tranquil·la, però que no es pot abaixar la guàrdia. Assegura, a l’igual que la policia, que cal fer equip amb els cossos de seguretat.

La xerrada d’ahir correspon al Pla Grèbol, el nou programa de prevenció de furts i robatoris engegat per la policia autonòmica adreçat a donar protecció entre d’altres als comerciants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics