URGENT

Dos maresmencs disputen la final mundial de la City Chase.

Compartiu aquesta història

L’Àlex Garcia, un santpolenc que treballa de mestre a Malgrat i el calellenc Felipe Santarén marxen demà divendres a Argentina on representaran a Espanya a la final mundial de la City Chase.

Es tracta d’una competència d’aventura urbana, que es realitza com una gran gimcana per les ciutats. De fet, segons Felipe Santarén, es tracta d’una barreja de gimcana i “raid” d’aventura a la ciutat, on la sorpresa es manté fins l’últim moment. De fet encara no saben quin dia començaran les proves finals.

Les proves a superar requereixen treball en equip, esforç, creativitat, i capacitat de prendre decisions ràpidament. Cal caminar, saltar, agafar el transport públic, consultar internet, demanar ajuda a veïns i tot per superar les proves. L’Àlex Garcia explica que cal ser el primer en completar un circuit de 10 proves d’entre 15 per ser els campions.

La parella maresmenca va guanyar la prova a Barcelona, i a Dublín, van haver de defensar la seva candidatura a la final mundial representant a Espanya per davant de la parella Madrilenya.

Demà García i Santarén viatjaran a la ciutat de Salta, a l’Argentina, per intentar guanyar el títol mundial els dies 10, 11 i 12 de desembre. El premi s’ho val, una volta al món recorrent projectes solidaris de l’entitat organitzadora.

Les peripècies de la parella de la comarca es poden seguir al bloc d’internet caminoasalta.blogspot.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics