URGENT

PLF estrena escola i un servei individualitzat per donar eines educatives als Pares i mares.

Compartiu aquesta història

La Regidoria d´Educació presenta dos nous serveis adreçats a pares i mares que tinguin dubtes sobre com enfocar certs aspectes de l´educació dels seus fills. Aquest nou servei neix amb l´objectiu de ser un suport a petits dubtes diaris amb els que es puguin trobar pares i mares que fan front a l´educació del seu primer fill o es troben que el segon fill no respon als mateixos ímputs que el seu germà.
Per això s’ha impulsat per una banda l’escola de Mares i pares de PLF, i el servei d’atenció individualitzada.

L’escola de Mares i Pares és un espai grupal d´orientació educativa adreçat a les famílies que tinguin fills de 0 a 18 anys i que tinguin dubtes sobre com enfocar la seva educació. En aquest servei s’hi pot trobar orientació i pautes educatives a través de sessions de treball en grup estable.

El servei d´Atenció Individualitzada busca donar orientació i pautes educatives amb sessions individuals de treball per adquirir eines i estratègies educatives. Les sessions es fan quinzenalment a l´Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls. La propera sessió serà el 15 de desembre i cal demanar cita prèvia.
Més informació d’aquests serveis a l’àrea d’educació de l’Ajuntament, al MiD.
AJ PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics