URGENT

Comença el pla “Renova’t” pel canvi de finestres i il·luminació

Compartiu aquesta història

Ja es poden demanar ajuts a la Generalitat per fer nous tancaments de finestres per a particulars i d’il·luminació als comerços.

Amb aquest pla de subvencions de la Generalitat i de l’Estat, les famílies i els comerços podran demanar una ajuda econòmica que pot arribar als 4000€ per canviar les finestres a casa o bé la il.luminació als comerços. L’objectiu d’aquest pla, és fomentar l’energia sostenible i evitar que l’escalfor de la calefacció i el fred de l’aire condicionat es perdin per culpa d’un aïllament incorrecte a les finestres.

Segons alguns estudis un bon tancament pot evitar que s’escapi una quarta part de la calor o del fred d’un pis.

La mesura ha estat molt ben rebuda per part dels tallers que venen aquest tipus de materials i esperen que amb aquest pla millorin les vendes.
Manuel Casquet, responsable de Cristelleries Palafolls, assegura que pot ser un bon impuls pel sector i que també beneficiarà als clients, que poden canviar les fisnestres amb un cost més baix, i explica que ja hi ha demandes per adherir-se al nou pla.
Sandra Aranda de l’empresa Maddlux de PIneda, ha dit que tots
Els diners destinats al Pla Renova’t provenen de l’Estat i de la Generalitat, que amb aquesta iniciativa busquen incentivar l’estalvi energètic i reactivar els sectors lligats a la construcció, molt afectats per la crisi dels últims mesos. Els ajuts es donaran fins que s’esgoti la dotació econòmica prevista.

 Ràdio Pineda / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics