URGENT

Els treballadors d’Incunart desconvoquen les jornades de vaga.

Compartiu aquesta història

Finalment els treballadors de l’empresa Incunart de Sta. Susanna van decidir desconvocar les 4 jornades de vaga amb les que amenaçaven si no s’arribava a un acord amb l’empresa en les negociacions de les condicions de treball.

Divendres es va fer una reunió amb la mediació de la Generalitat, en la que, segons els sindicats, es van aconseguir acords en alguns temes importants, especialment en matèria salarial i en el cobrament de dietes.

Encara hi ha temes pendents, que els sindicats esperen resoldre en breu.
Els treballadors denunciaven que l’empresa havia decidit eliminar alguns drets adquirits sense una negociació prèvia. També l’acusaven de coaccionar als treballadors després de les primeres eleccions sindicals a l’empresa. Per això havien convocat 4 jornades de vaga per aquesta setmana i la setmana que ve.

L’empresa és adjudicatària de diferents projectes d’obra pública. A PLF per exemple Incunart té diferents projectes públics en marxa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics