URGENT

Protecció Civil de PLF fa unes 2000 hores de servei en el primer any.

Compartiu aquesta història

El cos de protecció Civil ha celebrat el primer any de treball al municipi amb una 30a d’actuacions i prop de 2000 hores de servei gratuït i voluntari.

El cos l’integren actualment 28 persones de PLF que han ajudat en diferents actuacions. La majoria de serveis han estat forestals durant els mesos d’estiu, seguits dels serveis donats durant la passada festa Major

D’altres situacions en què també ha fet falta la presència dels membres d’aquest cos són la cavalcada de Reis, el Carnestoltes, diferents concerts a Can Forroll o la celebració de les Verges Trobades la passada tardor.

La iniciativa de tirar endavant la creació del cos es va començar a gestar a finals del 2007 arran de la demana sorgida de la mateixa societat civil de Palafolls, que havia mostrat el seu interès a participar-hi. Tots els seus membres han pres part en un curs de formació que determina les seves funcions i els garanteix la millor resposta en qualsevol situació que hagin d’afrontar.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics