URGENT

La Regidora de Governació confirma un augment dels robatoris a PLF.

Compartiu aquesta història

Maria Massaguer va confirmar divendres que el 2009 han augmentat el nombre de delictes comesos al nostre municipi, especialment robatoris. Un augment que la regidora va atribuir a la crisi econòmica actual.

RP ja va informar fa uns dies que el nombre de robatoris a l’interior de vehicles aparcats a la via pública havia augmentat al nostre municipi i a d’altres pobles propers.

Massaguer, però, afirma no haver detectat un augment de la sensació d’inseguretat a PLF, tal i com denunciava el PP la passada setmana.

La regidora ha explicat que des de la detecció de les puntes de robatoris la Policia Local ha iniciat un dispositiu especial de vigilància, bàsicament nocturna, en la que una patrulla de paisà vigila els carrers de PLF. Tot i això reconeix que, de moment, aquest dispositiu no ha donat fruit.

Sobre la denuncia dels populars de la manca de presència policial als carrers d’algunes zones del municipi, com ara les urbanitzacions, Massaguer afirma que habitualment només hi ha una patrulla de la policia local i que no pot estar a dos llocs diferents alhora. També recorda que, per exemple la urbanització de Ciutat Jardí té prop de 30 km de carrers. Sobre els Mossos d’Esquadra, Massaguer apunta a un augment de la seva presència als carrers de PLF.

En una entrevista a RP, la regidora de governació va indicar que a l’estiu haurien de començar les obres de construcció de la nova caserna de la Policia Local, per no perdre una subvenció rebuda. Segons Massaguer , les actuals instal·lacions policials serviran per ampliar les oficines de l’Ajuntament.

La regidora ha assegurat que la plantilla de la policia local no té previsió d’augmentar aquest any i va negar que els recent creats cossos de Protecció Civil o d’Agents Cívics actuïn en tasques pròpiament policials, assumint responsabilitats que no els hi pertoquen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics