URGENT

L’aturada de carnestoltes omple la jornada de partits amistosos.

Compartiu aquesta història

L’amateur de PLF va jugar per primer cop al nou camp de futbol de Malgrat de Mar, en un partit de costellada, que va servir als palafollencs per fer proves amb jugadors del juvenil. Al final el Malgrat es va imposar per 3 a 2. Els dos gols del PLF els van marcar Raül i Ros.

L’infantil també va jugar un amistós amb el Susannec, que va acabar amb taules. El veïns, que són un dels equips destacats de la comarca i els palafollencs van oferir un bon encontre que va acabar 4 a 4.

També contra el susannec va jugar l’Aleví de futbol 7, que sí va poder guanyar i ho va fer amb solvencia, per 4a 1.

Més solvencia encara, la del Benjamí A de PLF que es va imposar al Maçanet per 9 a 0. Tot i el marcador, l’equip visitant ha lluitat cada pilota i en cap moment s’ha rendit a la superioritat del PLF. Oscar va ser el màxim golejador del partit amb 3 gols, dues per a Iker i Sergio. Completen la llista de golejadors, Gerard i un golàs de Marc.

Els prebenjamins palafollencs es van enfrontar entre ells. Va ser un partit disputat, i al final es va decantar en favor de l’A per 5 a 1.

L’escoleta va aprofitar el cap de setmana per jugar al Palastadium de futbol contra l’Hostalric. Els visitants, que són un any més grans que els de casa, van guanyar, 0 a 2 i la setmana que ve jugaran a Lloret contra el XEF del RCD Espanyol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics