Una 15a d’entitats donen suport a la plataforma Malgrat Decideix.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat, juntament amb Sta. Susanna, són les dues últimes poblacions que s’han afegit a la celebració de les consultes populars el proper 25 d’abril.

Ahir la plataforma que organitza la consulta a Malgrat es va presentar a la biblioteca municipal, davant d’unes 200 persones segons l’organització.

Dos mesos abans de la celebració del referèndum al municipi, la plataforma Malgrat Decideix ja té una 15a d’entitats locals que li donen suport.

Entre aquestes entitats hi ha l’ Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, l’Associació de Jubilats, l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, la Colla de Geganters de Malgrat de Mar, la cooperativa de pagesos, els grups d’Havaneres La Barretina i Bergantí, la Revista Som-hi! o el Sindicat Unió de Pagesos.

Finalment el dia 25 d’abril la majoria de poblacions de l’Alt Maresme, entre elles PLF, celebraran la 3a gran onada de consultes independentistes. Així ho faran Malgrat, Pineda, Calella, Sta Susanna o el nostre municipi.

La 2a onada es celebrarà aquest mateix diumenge, dia 28, i al Maresme, celebraran la consulta 4 pobles; Alella, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics