URGENT

Detingut el propietari d’un bar de Calella per que s’hi traficava amb drogues.

Compartiu aquesta història

Una operació policial ha acabat amb la detenció d’un home, veí d’Arenys de Mar i responsable del Bar Royal de Calella, per utilitzar presumptament el seu establiment com a punt de venda de droga.

L’operatiu conjunt entre la Policia Local de Calella i els Mossos d’Esquadra va consistir en una actuació simultània d’entrada al domicili del detingut, situat Arenys, i al Bar Royal de Calella que era utilitzat com a punt de venda, segons informen fonts policials.

Durant l’actuació policial, els agents van trobar trenta-nou dosis al Bar, possiblement de cocaïna, preparades per a la seva distribució i es va intervenir 430 € en moneda fraccionada. En un principi la investigació es va iniciar al Bar El Jardí, també de Calella, del que n’era responsable el mateix individu, que ja havia estat detingut per fets similars.

El detingut va passar dilluns passat a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Amb aquesta actuació, la policia dóna per tancat un punt habitual de venda de cocaïna al detall a la zona de l’Alt Maresme.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics