URGENT

El PP torna a demanar la dimissió de l’alcalde pel retard de les obres a St. Lluís.

Compartiu aquesta història

Tal i com va fer el mes de novembre, el PP de PLF ha tornat a instar a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, a dimitir per l’endarreriment en la finalització de les obres de l’av. del mar del barri de St. Lluís.

Segons Francina Colomqués, secretària de comunicació dels populars de PLF, el PP ja havia denunciat que el projecte previst en aquest carrer era inviable i acusa a l’alcalde de passivitat davant les queixes de polítics i dels propis veïns de la zona. Colomqués anuncia que el PP farà en breu un comunicat dirigit als veïns de St. Lluís, en el que explicaran la seva versió dels fets.

Segons Colonqués, aquestes obres a l’av. del mar no només han provocat problemes de mobilitat al barri, sinó també problemes de salubritat. Assegura que els camions que recullen les escombraries fa dies que no poden circular per aquesta via principal així com en d’altres carrers adjacents i que la brossa s’acumula a les voreres d’alguns carrers causant problemes de sanitat públic.

Colonqués assegura que si tots els palafollencs paguen els mateixos impostos, han de tenir els mateixos serveis que al centre de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics