URGENT

Demanen 12 anys de presó per l’acusat d’esquarterar una dona a Lloret el 2007.

Compartiu aquesta història

 

Tot a punt per a que l’Audiència de Girona posi data al judici que ha d’aclarir el crim de la noia de nacionalitat dominicana que a final del mes de maig del 2007 va aparèixer morta i esquarterada a l’abocador d’escombraries de Lloret.

Abans del judici, però, l’Audiència primer haurà de resoldre el recurs que ha presentat l’advocat defensor de l’únic detingut pel crim.

El lletrat al·lega que les proves que sostenen l’acusació no són vàlides perquè la investigació només volia incriminar el detingut, sense contemplar cap altra opció ni possible culpable. Segons la defensa, això suposa una vulneració del dret que empara tot processat.

Al mes de maig es va detenir a l’acusat. La policia sabia que la noia, que exercia la prostitució, havia rebut la nit de la seva desaparició una trucada de l’acusat per a que anés al seu pis de Blanes. El cos va aparèixer al juny, esquarterat i dins de bosses de plàstic a l’abocador d’escombraries de Lloret.

El defensor apunta que a l’abocador els Mossos van recollir-hi documentació que relacionava l’home que ja tenien detingut amb el crim. Es tracta, per exemple, de factures de l’empresa on treballava, i que hauria llançat al mateix contenidor on va abandonar el cos de la jove.

Segons l’advocat defensor no s’ha tingut en compte cap altra documentació ni cap tipus de prova que pogués incriminar algú altre. El fiscal acusa d’homicidi i de profanació de cadàver el processat i demana 12 anys i 5 mesos.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics